je suis Charlie
je suis Charlie

Olvass és írj szabadon, max letöröljük

Illustration for article titled Olvass és írj szabadon, max letöröljük

Tegnap Bayer Zsolt blogjára akadva fedeztem fel, hogy elindult egy új blogszolgáltatás Magyarországon Blogstar néven. Természetesen a baloldali liberális csürhének (nekem) rögtön provokálnia kellett a Habony-féle médiabirodalom első üdvöskéjének tűnő oldalt.

Advertisement

„Olvass és írj szabadon!” – hirdeti a Blogstar.hu nyitóoldala, ahol egyébként kapunk egy csinos kis válogatást a felületen indult blogokból. Van Bayer Zsolt, Csúri Ákos, meg szexblog is. Természetesen regisztráltam – minden új felületet ki kell próbálni. És a termék jellegéből adódóan muszáj volt egy kicsit provokálni is.

A buzerans.blogstar.hu (Nemzeti Buzeráns) kemény fél órát élt meg, mielőtt törölték volna, pedig csak Kocsis Máté elhíresült buzeránsozását pakoltam ki, minden dehonesztáló megjegyzés nélkül. Ezután újra próbálkoztam, a losbuzerantos.blogstar.hu (Quentin Buzerantino) már csak öt percig működhetett, az éber adminok ugyanis ennyi idő alatt lőtték le. Az egyetlen posztom egy Gyurcsány-videó volt. Küldtek mellé egy ilyen pofás kis üzenetet is:

Illustration for article titled Olvass és írj szabadon, max letöröljük
Advertisement

Ezt valószínűleg ugyanaz az ember írta, aki az MTVA leveleire válaszol, más magyarázat nincs. De vajon mi sértette az ÁSZF-et? A név? A cím? A Gyurcsány-videó? Harmadszor is próbálkoztam: a buzzifeed.blogstar.hu (Nemzeti Hungaricum Ügynökség Iroda) egészen ma reggelig működött, de most már ez az oldal iselérhetetlen, pedig csak egy listát tettem ki rá a kedvenc hungarikumjaimról. Semmi offenzív cucc, semmi Gyurcsány. Ráadásul mindhárom alkalommal külön bejelöltem a „Felnőtt tartalom”-rubrikát is, hogy ne legyen gond. Jelenlegi blogom vitrin.blogstar.hu néven érhető el, semmi offenzív nincs rajta. Várom a reakciót az oldaltól, ahol csak Bayer Zsolt blogolhat szabadon.

Frissítés

Egy olvasónk írta, hogy ő is kapott figyelmeztetést a melegvilag.blogstar.hu néven jegyzett oldala miatt, ahol az egyetlen tartalom egy finoman erotikus jelenet két férfi között:

Szia ****,

Belekukkantottunk a blogodba és... teringettét! Többen megvakultunk, de
szerencsére már elmúlt. Nem szeretnénk, hogy más, gyanútlan barátunk is
így járjon, ezért nagyon szépen megkérünk, hogy jelezd a korhatáros
tartalmat bejegyzéseidben, ellenkező esetben kénytelenek leszünk
megsemmisíteni az irományod.

Blogstar.hu

Share This Story

Get our newsletter