Sokszor mondtam: elkeserítő, amit a Fidesz és csatolt részei kommunikáció néven művelnek. Most a Fidelitas adott ki egy közleményt, ami a legtisztább formájában mutatja ezt, ugyanis az sem derül ki, hogy miről van szó:

A magyar emberek nem kérnek a Bajnai-gárda szélsőséges akcióiból. A Bajnai-gárda csak visszataszító és törvénytelen akciókra képes - szögezi le hétfői közleményében a Fidelitas. Mint fogalmaznak, a korábbi erőszakos akcióiról ismert Bajnai-gárda ma ismét bebizonyította, hogy politikai megrendelésre dolgozik, semmilyen más érdemi, Magyarországot szolgáló célja nincs. Magyarországnak nincs szüksége szélsőségekre - zárul a közlemény.

Ennyi. Egyrészt tényleg nem derül ki, hogy mi a jó égről van szó, másrészt továbbra is teljesen értelmezhetetlen a Bajnai-gárda kifejezés értelmezési tartománya (csak úgy, mint a Gyurcsány-Bajnai szövetségé, ami, mint olyan, nem létezik). Harmadrészt nagyon érdekelne, melyik volt a visszataszító, törvénytelen és erőszakos akció. A székházfoglalás? Ugyan már. Nevetséges az egész. Szánalmas.

Mutatok én erőszakos és törvénytelen akciót:

Advertisement