je suis Charlie
je suis Charlie
This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A kiegyensúlyozott szíved csücske, az

Illustration for article titled A kiegyensúlyozott szíved csücske, az

Jávor Benedek olyan dühöset posztolt Facebookjára, hogy azt egy chemtrail-hívő hungarista is megirigyelhetné. Ezt írta egy órája az Európai Parlamentben dolgozó PM-es képviselő:

Áder János szerint a hungarikum-számba menő, napelemre kivetett környezetvédelmi termékdíj ügyében - idézem - "hibázott a kormány, az Országgyűlés, az ellenzéki pártok, a környezetvédelemért felelős ombudsman és a köztársasági elnök is."

Kedves János, eszem a kiegyensúlyozott szíved csücskét, de a zöld ombudsman meg az ellenzéki pártok, akik tiltakoztak abszurd hülyeség ellen, vajon mi a túrót hibáztak? Hogy nem gyújtották rá a minisztériumot V. Németh Zsolt államtitkárra, meg az éjsötét miniszterére?!?!

Advertisement

Egyébként egyet tudok érteni vele, annak ellenére, hogy nagy ellenzéki felháborodásra nem emlékszem, de nem mintha a 2/3 nem tolta volna át rajtuk. Amit ebben az egészben nem értek, az Áder János reakcióideje. Most jött rá, hogy mit írt alá? Mert ha igen, akkor az elég problémás.

Kép: parbeszedmagyarorszagert.hu

Share This Story

Get our newsletter