J√°vor Benedek olyan d√ľh√∂set posztolt Facebookj√°ra, hogy azt egy chemtrail-h√≠vŇĎ hungarista is megirigyelhetn√©. Ezt √≠rta egy √≥r√°ja az Eur√≥pai Parlamentben dolgoz√≥ PM-es k√©pviselŇĎ:

√Āder J√°nos szerint a hungarikum-sz√°mba menŇĎ, napelemre kivetett k√∂rnyezetv√©delmi term√©kd√≠j √ľgy√©ben - id√©zem - "hib√°zott a korm√°ny, az Orsz√°ggyŇĪl√©s, az ellenz√©ki p√°rtok, a k√∂rnyezetv√©delem√©rt felelŇĎs ombudsman √©s a k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k is."

Kedves J√°nos, eszem a kiegyens√ļlyozott sz√≠ved cs√ľcsk√©t, de a z√∂ld ombudsman meg az ellenz√©ki p√°rtok, akik tiltakoztak abszurd h√ľlyes√©g ellen, vajon mi a t√ļr√≥t hib√°ztak? Hogy nem gy√ļjtott√°k r√° a miniszt√©riumot V. N√©meth Zsolt √°llamtitk√°rra, meg az √©js√∂t√©t miniszter√©re?!?!

Egy√©bk√©nt egyet tudok √©rteni vele, annak ellen√©re, hogy nagy ellenz√©ki felh√°borod√°sra nem eml√©kszem, de nem mintha a 2/3 nem tolta volna √°t rajtuk. Amit ebben az eg√©szben nem √©rtek, az √Āder J√°nos reakci√≥ideje. Most j√∂tt r√°, hogy mit √≠rt al√°? Mert ha igen, akkor az el√©g probl√©m√°s.

Kép: parbeszedmagyarorszagert.hu