je suis Charlie
je suis Charlie
Illustration for article titled A szocik még mindig hazudnak

Ha azt gondoltuk volna, hogy a bukott baloldal tanult az elmúlt nyolc év hibáiból, nagyot tévedtünk. A Gyurcsány-Bajnai-szövetség hazugságemlőin felnövő fiatal baloldali bloggernemzedék hazudott reggel, éjjel meg este, mikor azt ígérték, hogy a Goldenblog-győzelem esetén eljegyzik egymást. Ugyanis a vereség ellenére is eljegyzik egymást.

Ha bárki félreértette volna korábban: lesz eljegyzés, csak máshol. Köszönjük a rengeteg szavazatot.

Advertisement

- írta Zsófi és Gábor. Na most, kérdezem én, mit lehetett itt félreérteni? Nézzük az ígéretet az elemi logika szabályai alapján: "HA megnyerjük a blogversenyt, (AKKOR) eljegyezzük egymást". Ebből egyenesen következik, hogy ha nem nyerik meg a blogversenyt, akkor nem jegyzik el egymást. Ha ezután mégis megtörténik az eljegyzés, akkor levonhatjuk a tanulságot: a Gyurcsány-Tavares-tandem nyolc év után sem érti, hogy a magyarok nem kérnek a nemzetközi baloldal Soros által finanszírozott gyűlölethazugságaiból.

Egyébként is, hogy vezethetné el az országot egy olyan szégyenteljes alakulat, akik még egy nyamvadt blogversenyt sem képesek megnyerni?

Advertisement

Az Alternatíva szerkesztősége - a magyarok elhatározását és a történelmi felhatalmazást szem előtt tartva - betartja az ígéreteit, és nem fogad örökbe kiscicát, valamint nem vásárol elektromos borotvakészletet, mivel nem nyerte meg a Goldenblog-versenyt. Ugyanitt egyébként sok boldogságot és további kellemes együttblogolást kívánunk Gábornak és Zsófinak.

Share This Story

Get our newsletter