Amikor okt√≥ber v√©g√©n George Lucas eladta a LucasFilm Ltd.-et a Disney-nek, eg√©szen lelomboz√≥dtam, hiszen az addig doll√°rmilli√≥kat sz√°molgat√≥ szak√°llas √∂reg√ļr fogta az eg√©sz c√©gbirodalmat √©s √°ttolta Mickey eg√©r√©knek. Akik egybŇĎl bejelentett√©k, hogy sorra j√∂nnek majd a mozifilmek, n√©h√°ny karakter saj√°t alkot√°st kap, de ami biztos, hogy a hetedik r√©sz 2015-ben √©rkezik.

√Ām amikor kider√ľlt, hogy a Lost-os J.J. Abrams megkapta a rendezŇĎi sz√©ket, eg√©szen elkezdtem bizakodni. Hallottam afelŇĎl, hogy a nagyk√∂z√∂ns√©g sz√°m√°ra fogyaszthat√≥v√° tette a Star Treket (k√∂sz√∂n√∂m, √©n tov√°bbra sem k√©rek belŇĎle), √≠gy azt√°n elkezdtem rem√©nykedni: h√°tha siker√ľl neki a lehetetlen, √©s j√≥ folytat√°st hoz √∂ssze egy m√°sik univerzumban is.

Azt√°n felmer√ľltek a pletyk√°k a San Diego-i Comic Con-on, hogy Abrams tal√°n m√©gis megh√°tr√°l √©lete feladat√°t√≥l, de a LucasFilm k√∂zlem√©nyben tudatta: errŇĎl sz√≥ sincs, m√©g mindig J.J. √ľl a rendezŇĎi sz√©kben. Olyannyira, hogy √©lete feladata kapcs√°n m√°r most √ļgy tŇĪnik, hogy √©lete hib√°j√°t is elk√∂veti: a pletyk√°k szerint szerzŇĎdtetn√© az √ļj r√©sz szereplŇĎg√°rd√°j√°ba Ryan Goslingot √©s Zac Efront is.

Advertisement

Van egy olyan érzésem, hogy a Star Wars Univerzumának legnagyobb baklövése körvonalazódik ezzel, nagyobb, mint amilyen Hayden Christensen kiválasztása volt. Ami azért nagy szó, keveseket utálok jobban a filmtörténelemben, mint a nyafogó Anakint!

Tal√°n √ļgy tŇĪnik, hogy m√©gsem Abrams a megfelelŇĎ ember a feladatra, m√©giscsak neh√©z dolog egyik univerzumb√≥l √°tugrani egy m√°sikba. A Rolling Stone √∂ssze is szedett p√°r jel√∂ltet arra az esetre, ha J.J. m√©gis kisz√°ll: Matthew Vaughn, Guillermo del Toro, Kathryn Bigelow √©s Christopher Nolan szerepel list√°jukon. Szem√©ly szerint ut√≥bbi mellett d√∂nten√©k. √Čs ti?

Advertisement

Ha további kommentárokra vágysz, kövesd Facebook-oldalunkat, vagy iratkozz fel RSS-csatornánkra!