je suis Charlie
je suis Charlie
Illustration for article titled Abrams épp most szúrja el a SW Ep.VII-et

Amikor október végén George Lucas eladta a LucasFilm Ltd.-et a Disney-nek, egészen lelombozódtam, hiszen az addig dollármilliókat számolgató szakállas öregúr fogta az egész cégbirodalmat és áttolta Mickey egéréknek. Akik egyből bejelentették, hogy sorra jönnek majd a mozifilmek, néhány karakter saját alkotást kap, de ami biztos, hogy a hetedik rész 2015-ben érkezik.

Advertisement

Ám amikor kiderült, hogy a Lost-os J.J. Abrams megkapta a rendezői széket, egészen elkezdtem bizakodni. Hallottam afelől, hogy a nagyközönség számára fogyaszthatóvá tette a Star Treket (köszönöm, én továbbra sem kérek belőle), így aztán elkezdtem reménykedni: hátha sikerül neki a lehetetlen, és jó folytatást hoz össze egy másik univerzumban is.

Aztán felmerültek a pletykák a San Diego-i Comic Con-on, hogy Abrams talán mégis meghátrál élete feladatától, de a LucasFilm közleményben tudatta: erről szó sincs, még mindig J.J. ül a rendezői székben. Olyannyira, hogy élete feladata kapcsán már most úgy tűnik, hogy élete hibáját is elköveti: a pletykák szerint szerződtetné az új rész szereplőgárdájába Ryan Goslingot és Zac Efront is.

Advertisement

Van egy olyan érzésem, hogy a Star Wars Univerzumának legnagyobb baklövése körvonalazódik ezzel, nagyobb, mint amilyen Hayden Christensen kiválasztása volt. Ami azért nagy szó, keveseket utálok jobban a filmtörténelemben, mint a nyafogó Anakint!

Advertisement

Talán úgy tűnik, hogy mégsem Abrams a megfelelő ember a feladatra, mégiscsak nehéz dolog egyik univerzumból átugrani egy másikba. A Rolling Stone össze is szedett pár jelöltet arra az esetre, ha J.J. mégis kiszáll: Matthew Vaughn, Guillermo del Toro, Kathryn Bigelow és Christopher Nolan szerepel listájukon. Személy szerint utóbbi mellett döntenék. És ti?

Ha további kommentárokra vágysz, kövesd Facebook-oldalunkat, vagy iratkozz fel RSS-csatornánkra!

Share This Story

Get our newsletter