je suis Charlie
je suis Charlie
This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Viktor újévi köszöntője

Illustration for article titled Viktor újévi köszöntője

Sokat gondolkodtam, hogy mit is lehetne írni évértékelőként. Arra jutottam, hogy kormányzati és egyáltalán minden szempontból, olyan év volt ez, hogy nem tudnék kiemelni eseményeket anélkül, hogy ne érezném: annyi mindenről beszélni kell még.

Advertisement

Erre jött ez

Nem szeretnék semmi olyasmibe belemenni, hogy hol, mennyibe fog kerülni az útdíj. Erre ajánlom böngészésre és a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. művészeti alkotásait. 18 páratlan -szerintem kb. painttel átrajzolt térképeket ábrázoló- képet láthatunk az ügyfélkiszolgálás kiválóságaitól. Nincs az ellen kifogásom, hogy kitaláltak egy új, évi 5000 forintos sarcot. Senkinek nem fog fájni, aki megteheti, hogy autóval jár. Legyünk naivak és fogjuk föl úgy, hogy majd biztosan az úthálózat javítására megy a pénz (nyilván nem lesz így).

Advertisement

Ami kegyetlenül felbasz, az a teljesen dilettáns megoldás. Úgy prezentálják az új fizetős szakaszokat, mintha azt a 4-5 éves Vitézy Dávid rajzolta volna a Windows 95 paintjében.

Ez a .jpg-ben megjelent tájékoztató az én évértékelőm. Szerintem nem érdemes ehhez mást hozzátenni. Olyan pontosak és kidolgozottak, amit és ahogyan csinált a kormánypárt az Úr 2014-es esztendejében.

Advertisement

Na BÚÉK!

Share This Story

Get our newsletter