je suis Charlie
je suis Charlie
This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Gumicsont-hadművelet: emlékmű, Kishantos

Illustration for article titled Gumicsont-hadművelet: emlékmű, Kishantos

Nem egy ember leírta már a nagy Schiffer-Kálmán-vita kapcsán, hogy az, amit Schiffer állít igaz: az egész emlékmű-ügy egy hatalmas gumicsont, amit azért erőltet a kormány, hogy tudja rugóztatni az ellenzéket valamin. A hadművelet iszonyat jól sikerült, arra szerintem még ők sem számítottak, hogy a teljes baloldali zombihadsereg Schiffernek esik, és így az LMP is belesüllyed az emlékmű-gumicsont mocsarába.

Advertisement

Éppen ezért valószínűleg már nem volt idő - de végül is szükség sem - hogy a fideszes guruk leállítsák a másik gumicsont-akciót: a győztes gazdák elindították a munkagépeket Kishantoson, Schifferék meg olyan elánnal szaladnak oda tiltakozni, mint a baloldal az emlékműhöz. Az LMP-t kilövő gumicsont tehát szintén tökéletesen sikerült.

Jövő hét elejére várható valami ilyesmi a Jobbikkal kapcsolatban: mondjuk hogy Ópusztaszerre elkezdenek felhúzni egy zsinagógát Szegedi Csanád rabbi vezetésével. Ez talán elég lenne.

Advertisement

Akkor aztán a baloldal az V. kerületben, az LMP Kishantoson, a Jobbik meg Ópusztaszeren lenne, az új kétharmad pedig teljesen nyugodtan kezdhetne bele a kormányzásba.

Share This Story

Get our newsletter