je suis Charlie
je suis Charlie
This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Elmebeteg radikálisaink, sokadik kiadás

Illustration for article titled Elmebeteg radikálisaink, sokadik kiadás

Kiskorú veszélyeztetése miatt tett feljelentést a Jobbik egyik kiváló képviselője, Kulcsár Gergely. A képviselő szerint "az a szülői magatartás, miszerint egy gyermeket a tikkasztó hőségben egy hosszú sétára köteleznek olyan emberek között, akik deviáns, magamutogató módon viselkednek, kimeríti a veszélyeztetés bűntettét".

Advertisement

Engem azért érdekelne, mi van azokkal a kiskorúakkal, akiket az ellentüntetők vittek ki magukkal, és tikkasztó hőségben hosszú üvöltözésre köteleztek olyan emberek között, akik deviáns, magamutató módon viselkedve gyűlölködtek. Szerintem az ellentüntetők egyedüli mozgatórugója az öncélú magamutogatás, a provokáció és a megbotránkoztatás volt. Az öncélú gyűlölködés egy olyan sorscsapás, mellyel normálisan is együtt lehet élni, az így tévőket pedig a társadalom esetleg befogadja. Ellenben azokat, akik betegségüket (ti. az alap nélküli gyűlölködést) propagálják, már nem.

A kép a Jobbik oldaláról van. Egy darab szenvedő gyereket nem tudtak találni. Ahogy múltkor az MNO-nak, most a Jobbiknak is segítünk. Az Origo galériájában találtunk egy feltűnően unatkozó kisfiút:

Illustration for article titled Elmebeteg radikálisaink, sokadik kiadás

Share This Story

Get our newsletter