je suis Charlie
je suis Charlie
This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Ez a durva, nem a törpdominós álvideó!

"A drog az rossz, éééértem?" - teszi fel a kérdést a Mackey bácsiba oltott Mágenheim doktorba oltott Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság, illusztrációként pedig a tüdőbeteg tinilány szinte vért köhög az első slukk cigitől, a Tök Jófej Srác pedig epét hány az alkoholtól, ami persze szintén drog, és amivel szintén nem kellett volna kezdenie, ha nem szeretett volna áldozattá válni.

Advertisement

Mikor én még általános iskolás voltam, egy egykori (állítólagos) keménydrog-függő magyarázta osztálytársaimnak és nekem egy prevenciós előadáson, hogy bár a tudatmódosítók okozta hatás jobb, mint egy magömlés, de hát mégsem éri meg, mert blablabla. Aztán persze szünetekben azon kacagtunk nagyokat, hogy a volt drogos komolyan az elélvezésről beszélt az iskolában.

De ilyen kisfilmekről már akkor is azt hittem, hogy csak a South Parkban létezhetnek, így most bajban vagyok, mint Eric Cartman a viccreléinek kiégése után. Nem tudom, szabad-e ezen egyáltalán még nevetni, ahogy azt sem, miért álcáz oktatófilmnek egy a valóságot tökéletesen hamis színben feltüntető, vérgagyi színészi alakításokkal (tényleg mint a Szomszédok kisfiúja, aki a "nagyon szeretem a kakaóscsigát" sort is úgy mondja, mint Petőfi Nemzeti dalát) megtűzdelt izét a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya - csak annyit tudok, hogy ha ezt Rogán Antal meglátja, hát, akkor lesz itt égzengés-földindulás!

Advertisement

Ja, és hiába írták, hogy ne legyek áldozat - mégis végigszívtam az egészet, mintegy kíváncsiságból, hogy tényleg ugyanolyan förmedvény lesz-e ez az ötödik percben is, mint a legelején. Remélem, nem fogok rákapni; hónapok óta legalábbis már a Barátok köztről sem tudok lejönni. :((((((

Share This Story

Get our newsletter