Hi√°ba volt a rezsics√∂kkent√©s, a megnyert orsz√°ggyŇĪl√©si v√°laszt√°s √©s a lend√ľlet-megmarad√°s a szinte teljesen surl√≥d√°smentes politikai k√∂rnyezetben. Habony, az √°ll√≠t√≥lagos √∂tletgazda el√©g s√ļlyos szop√≥rollerre √ľltette a Fideszt a netad√≥val √©s a drogtesztes agyr√©mmel is.

Mind a kettŇĎ arra volt j√≥, hogy felerŇĎs√≠ts√©k √©s √∂sszemoss√°k az am√ļgy is el√©g s√ļlyos probl√©m√°kat, amelyek felsz√≠nre ker√ľltek. Korm√°nyozni k√©ne, de nincs olyan h√©t, vagy ink√°bb nap, hogy ne der√ľlne ki valami nagyon furcsa dolog.

Kitilt√°si botr√°ny

√Ėssze-vissza besz√©l a korm√°nyzat, Szijj√°rt√≥,√©s a NAV-eln√∂k is. Ezt a szerencs√©tlen kommunik√°ci√≥t Amerika elŇĎszeretettel haszn√°lja ki, hogy tov√°bbi tockosokat osztogasson a korm√°nynak. Most √©ppen ott tartunk, hogy Vida Ildik√≥ feljelentette Goodfriendet. Fun fact: Vid√°t ugyanaz az √ľgyv√©d k√©pviseli, aki az h√≠rhedt diszk√≥p√°p√°t, Vizoviczki L√°szl√≥t is.

Szijjártó Péter

K√ľlgazdas√°gi √©s k√ľl√ľgyminiszterr√© val√≥ kinevez√©se eleve agg√°lyos volt, pl√°ne egy olyan idŇĎszakban, amikor erŇĎsen himb√°l√≥dzunk az amerikai √©s az orosz √©rdekek k√∂z√∂tt. Na meg ak√∂z√∂tt, hogy a k√©t pad k√∂z√© √©rkezz√ľnk seggel. Ha ez nem lenne √©ppen elegendŇĎ fesz√ľlts√©g, Szijj√°rt√≥ m√©g vett Dunakeszin egy ritka ocsm√°ny maffiabarokk h√°zat is, √©s nem sok mindenkinek van elk√©pzel√©se arr√≥l, hogy mibŇĎl is telt neki erre. Term√©szetesen a sz√ľlŇĎiseg√≠ts√©g-k√°rtya kij√°tsz√°s√°val tiszt√°zta mag√°t, mielŇĎtt a dunakeszi futsalcsapatb√≥l p√°r embert mag√°val vitt volna a K√úK√úM-be, n√©h√°ny sz√°zezer forint√©rt dolgozni.

Advertisement

L√°z√°r J√°nos ingatlan√ľgyei

Kezdenek hasonl√≠tani a 90-es √©vekbeli olajszŇĎk√≠tŇĎk√©re. A 10 √©ves gyermeke nev√©re √≠ratott egy 70 milli√≥ forintos lak√°st √©s M√°don a feles√©ge nev√©re jegyeztek be haszon√©lvezeti jogot 1,3 hekt√°rnyi szŇĎlŇĎre. 2006-ban m√©g b√ľszk√©n tette k√∂zszeml√©re csal√°dja vagyonnyilatkozatait, sajnos m√°ra leszokott errŇĎl √©s teljes term√©szetess√©ggel √°ll√≠tja ŇĎ is, hogy sz√ľlŇĎi seg√≠ts√©ggel jutott hozz√° a p√°r sz√°zmilli√≥s t√©telekhez.

√Čs van m√©g tov√°bb

  • Simicska Lajossal fas√≠rtban van Orb√°n. Ez m√©g a veszpr√©mi idŇĎk√∂zire is kihathat.
  • Habony √Ārp√°dr√≥l mindenki tudja, hogy kicsoda, a fideszes v√°laszt√≥k j√≥ r√©sz√©nek sz√ļrja is a szem√©t, hiszen senki nem tudja, mibŇĎl √©l igen j√≥l az √ļriember. K√∂sz√∂nhetŇĎen az RTL Klubnak m√°r nem titok, hogy tan√°csokat osztogat az orsz√°g legh√≠resebb senkije. Rog√°n Antal √©s L√°z√°r is elismerte. Itt k√ľl√∂n kiemeln√©m a Minisztereln√∂ks√©get vezetŇĎ miniszter reakci√≥it √©s mimik√°j√°t.
  • Putyin eln√∂k a faszunkkal D√©li √Āramlattal veri a csal√°nt.
  • A KDNP is elkezdett mocorogni √©s beolvasgatni a Fidesznek.
  • Az aut√≥p√°lya ki- √©s bevezetŇĎk, valamint az M0-√°s k√∂rgyŇĪrŇĪ fizetŇĎss√© t√©tele miatt m√°r most nagy a felh√°borod√°s.
  • Annak ellen√©re, hogy hetente kigyullad √©s √©letvesz√©lyes, a 3-as metr√≥ sem lesz mostans√°g fel√ļj√≠tva.

Advertisement

√Čs ki tudja, mi j√∂n m√©g.

Egy biztos: febru√°rban eldŇĎl, hogy marad-e a k√©tharmad. √Čs b√°r Veszpr√©m alapvetŇĎen Fideszes ter√ľlet, ott is az megl√°t√°s, hogy az orsz√°gban valami nincs rendben. √ögy fest, hogy a valaha √©lt legkreat√≠vabb koronagondnok jobb ha pihen egyet. Voltak m√°r jobb hetei is √©s ha √≠gy folytatja munk√°j√°t hobbij√°t, val√≥sz√≠nŇĪleg olyan szid√°st kap, amit nem tesz majd ki a vitrinbe.

Kép: Vasárnapi Hírek