je suis Charlie
je suis Charlie
Illustration for article titled Habony Árpád elfáradt?

Hiába volt a rezsicsökkentés, a megnyert országgyűlési választás és a lendület-megmaradás a szinte teljesen surlódásmentes politikai környezetben. Habony, az állítólagos ötletgazda elég súlyos szopórollerre ültette a Fideszt a netadóval és a drogtesztes agyrémmel is.

Advertisement

Mind a kettő arra volt jó, hogy felerősítsék és összemossák az amúgy is elég súlyos problémákat, amelyek felszínre kerültek. Kormányozni kéne, de nincs olyan hét, vagy inkább nap, hogy ne derülne ki valami nagyon furcsa dolog.

Kitiltási botrány

Össze-vissza beszél a kormányzat, Szijjártó,és a NAV-elnök is. Ezt a szerencsétlen kommunikációt Amerika előszeretettel használja ki, hogy további tockosokat osztogasson a kormánynak. Most éppen ott tartunk, hogy Vida Ildikó feljelentette Goodfriendet. Fun fact: Vidát ugyanaz az ügyvéd képviseli, aki az hírhedt diszkópápát, Vizoviczki Lászlót is.

Advertisement

Szijjártó Péter

Külgazdasági és külügyminiszterré való kinevezése eleve aggályos volt, pláne egy olyan időszakban, amikor erősen himbálódzunk az amerikai és az orosz érdekek között. Na meg aközött, hogy a két pad közé érkezzünk seggel. Ha ez nem lenne éppen elegendő feszültség, Szijjártó még vett Dunakeszin egy ritka ocsmány maffiabarokk házat is, és nem sok mindenkinek van elképzelése arról, hogy miből is telt neki erre. Természetesen a szülőisegítség-kártya kijátszásával tisztázta magát, mielőtt a dunakeszi futsalcsapatból pár embert magával vitt volna a KÜKÜM-be, néhány százezer forintért dolgozni.

Advertisement

Lázár János ingatlanügyei

Kezdenek hasonlítani a 90-es évekbeli olajszőkítőkére. A 10 éves gyermeke nevére íratott egy 70 millió forintos lakást és Mádon a felesége nevére jegyeztek be haszonélvezeti jogot 1,3 hektárnyi szőlőre. 2006-ban még büszkén tette közszemlére családja vagyonnyilatkozatait, sajnos mára leszokott erről és teljes természetességgel állítja ő is, hogy szülői segítséggel jutott hozzá a pár százmilliós tételekhez.

Advertisement

És van még tovább

  • Simicska Lajossal fasírtban van Orbán. Ez még a veszprémi időközire is kihathat.
  • Habony Árpádról mindenki tudja, hogy kicsoda, a fideszes választók jó részének szúrja is a szemét, hiszen senki nem tudja, miből él igen jól az úriember. Köszönhetően az RTL Klubnak már nem titok, hogy tanácsokat osztogat az ország leghíresebb senkije. Rogán Antal és Lázár is elismerte. Itt külön kiemelném a Miniszterelnökséget vezető miniszter reakcióit és mimikáját.
  • Putyin elnök a faszunkkal Déli Áramlattal veri a csalánt.
  • A KDNP is elkezdett mocorogni és beolvasgatni a Fidesznek.
  • Az autópálya ki- és bevezetők, valamint az M0-ás körgyűrű fizetőssé tétele miatt már most nagy a felháborodás.
  • Annak ellenére, hogy hetente kigyullad és életveszélyes, a 3-as metró sem lesz mostanság felújítva.
Advertisement

És ki tudja, mi jön még.

Egy biztos: februárban eldől, hogy marad-e a kétharmad. És bár Veszprém alapvetően Fideszes terület, ott is az meglátás, hogy az országban valami nincs rendben. Úgy fest, hogy a valaha élt legkreatívabb koronagondnok jobb ha pihen egyet. Voltak már jobb hetei is és ha így folytatja munkáját hobbiját, valószínűleg olyan szidást kap, amit nem tesz majd ki a vitrinbe.

Advertisement

Kép: Vasárnapi Hírek

Share This Story

Get our newsletter