je suis Charlie
je suis Charlie
Illustration for article titled Hány éves lehet Schmuck Andor?

A szocdem-vezér Schmuck Andor nemcsak politikai szerepvállalása, bulvárban betöltött szerepe és Xénia-lázas múltja okán rejtélyes figura: a Tisztelet Társaságának ügyvivőjéről bizonyosan azt sem lehet megmondani, vajon hány éves is jelenleg.

Advertisement

A Schmuck Andor oldala nevű Facebook-profil szerint 1962. szeptember másodikán született (tehát 51 éves), amiből a hónap és a nap reális is lehet, tekintve, hogy a képek tanúsága szerint ekkor volt tortavágás meg minden, ami csak kell. Csakhogy a tortán hatvanas szám szerepelt, ami kissé durvának tűnhet, ahhoz képest, amennyinek Schmuck kinéz. Földi Bence meg is jegyezte Schmuckman-posztjában, hogy úgy látszik, "ő is közeledik a szépkorúsághoz".

Advertisement

A Metapédia úgy tudja, Schmuck 1970-ben született. Gyengíti a Metapédiába vetett bizalmat, hogy az oldal emellett azt is biztosra veszi, a magyar közéletben mindenki zsidó, aki nem a Jobbik tagja. A Story Online sem a legmegbízhatóbb forrás, mégis érdemes megjegyezni: szerintük a 21 éves egyetemista lánnyal nyomuló Schmuck nyáron még csak 45 éves volt - eszerint tehát szeptemberben töltötte a 46-ot, így pedig 1967-ben született. Esetleg a Story Online megelőlegezte a dolgot, és szeptemberben töltötte a 45-öt: ebben az esetben Schmuck '68-as születésű (ajajajj...)

Minderre pedig rátesz még egy lapáttal Schmuck lájkolható Facebook-oldala, mely szerint szintén 1970-ben született, tehát jelenleg 43 éves. De mi az igazság? Vajon előbb fog erre fény derülni, mint arra, hogy tényleg nézhető sorozatnak tartotta-e az Űrgammákat?

Share This Story

Get our newsletter