je suis Charlie
je suis Charlie

Bár múltheti listánkon nem szerepelt, egészen biztosak vagyunk abban, hogy Havasi Bertalan Hungarikum. Nem arról van szó, hogy ilyen formátumú ember más országban nem terem, hanem arról a tényről, hogy más országban ezek a figurák ritkán szoktak eljutni odáig, hogy miniszterelnökök sajtófőnökei legyenek.

Advertisement

Mivel úgy érezzük, hogy Havasi Bertalan mindezért méltatlanul kevés elismerést és figyelmet kap, ezért úgy döntöttünk, hogy összeállítunk egy listát karrierjének legszebb pillanataiból.

1. A BBC-affér

Kezdjük mindjárt a legaktuálisabbal. Már az is szép teljesítmény, hogy egy sztereotip magyar turista retorikai eszköztárát bevetve próbálja meg lepattintani az angol közszolgálati média munkatársait, azonban mindezt fokozni tudja azzal, hogy sértődött hangú közleményben osztja ki az erről beszámoló újságírókat.

Advertisement

2. Összecsapás a holland újságíróval

Tavaly augusztusban történt, hogy a hiperaktív Havasit megunó holland újságíró diszkréten fejbe verte a sajtófőnököt a mikrofonjával, amire a legnagyobb természetességgel kezdett el magyarul fenyegetőzni. Mondjuk úgy, hogy nem lennénk a holland újságíró helyében.

Advertisement

3. A felforgató újságíró megrendszabályozása

Elnézve ezt a videót azt kell mondanunk Havasi pályát tévesztett. Nyilvánvaló, hogy házmesternek kellett volna mennie.

Advertisement

4. A küldetés: figyelni az emberek nyugalmát

Úgy látszik Havasi számára a legfontosabb mindig az, hogy az embereket semmi sem zavarja meg az ünneplés közben, a kérdés már csak az, hogy az oly gyakran emlegetett legközelebb mikor fog bekövetkezni.

Advertisement

5. A vallomás

Illustration for article titled Havasi Bertalan 5+1 legszebb pillanata
Advertisement

Talán úgy tűnik, hogy Havasi Bertalannak nincs szíve, de ez tévedés, van neki, de azt egyetlen embernek tartogatja. Ami a középkori lovagoknak szerelmük kendője, az a sajtófőnöknek gazdája eldobott kólásdoboza. Ne aggódj Berci, mi szurkolunk, hogy egyszer beteljesedjen szerelmed!

+1 A Haáz Sándor kontra Havasi Bertalan párbaj

Illustration for article titled Havasi Bertalan 5+1 legszebb pillanata
Advertisement

Először a Magyar Nemzet írta meg azt, hogy Havasi Bertalan több - egyébként kormányközeli - újságíróval, fotóssal szemben is erőszakon lépett fel. Az egész ügyből kerekedett egy nem túl izgalmas minibotrány, aminek mi csak legfontosabb elemét emelnénk ki, mégpedig azt, hogy Haáz Sándor fotós kimondta azt, amit mindannyian gondolunk: Havasi Bertalan egy pöcs.

És nektek melyik a kedvenc Havasi Bertalan pillanatotok?

Videók forrása: atv, hvg, 444
Képek: index, szarvas

Tetszik amit csinálunk? Kövessetek minket Facebookon és ask.fm-en, valamint csekkoljátok le a blog.hu-s oldalunkat is.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter