je suis Charlie
je suis Charlie
Illustration for article titled Hé, srácok, mit szívtok ti ott az ATV-nél?

Az ATV Facebook-használata eddig is hagyott némi kívánnivalót maga után, de most sikerült olyat tenni, amire csak annyit tudunk mondani: „Jó lövés, bedobás!

Advertisement

Az ATV Facebook-oldalát egy ember kezeli, ha jól vettem ki az eddigi aktivitásukból. Ő nem más, mint Molnár Laci, az ATV egyik szerkesztője, aki korábban a Heteknél is publikált adatlapja szerint. A közösségi médiával viszont meglehetősen rapszodikus kapcsolata lehet, hiszen nem egyszer saját, szellemes(nek szánt) státuszfrissítéseit osztotta meg az ATV Facebook-oldalán, ahelyett, hogy ott is kiírta volna – így több embert elérhet vele.

No de nem is ez a lényeg, hanem a mai csodálatos árnyékra vetődés (hogy még egy focis hasonlattal éljek): a csatorna oldalán sikerült megosztania egy álhírt, amihez fűzött kommentárjából nem derül ki, hogy ő erre a nem mellékes tényre – mármint, hogy álhírről van szó – rájött volna. (A „hír” egyébként arról szólt, hogy a Békemenet a Viktor nevet ajánlja a brit hercegi pár figyelmébe – nos abban van valami, hogy ezen ma már senki sem lepődne meg. Egyébként nem is rossz ötlet, lehetne a gyerek neve Victor Windsor[Ban].)

Advertisement

Kedves ATV, gratulálunk! Még távol jártok a céltól, hogy legalább némileg kiismerjétek az internetek rejtelmeit.

A címet ebből a posztból parafrazeáltuk. Ha további kommentárokra vágysz, kövesd Facebook-oldalunkat, vagy iratkozz fel RSS-csatornánkra!

Share This Story

Get our newsletter