je suis Charlie
je suis Charlie

Igen, Orbán Viktor úgy döntött, hogy a családját, akárcsak bármi mást, kampány célokra is felhasználja. Igen, Orbán Ráhel valóban tett azért, hogy "hírértékű" legyen a jelenléte egy fesztiválon.

De. Orbán Sára nem közszereplő és Orbán Ráhelre is éppen csak rá lehet húzni ezt a kategóriát. (mert az, hogy az apjuk a magyar miniszterelnök megítélésem szerint ebben az esetben egyáltalán nem releváns). Nem ők döntöttek úgy, hogy alkalmi biodíszletek lesznek a magyar politika színpadán, nem ők építették a NER-t. Láthatóan egyikőjük sem örült annak, hogy lefilmezik (amit meg is értek, én sem örültem volna neki, pedig én nem egy zsebdiktátor lánya vagyok) és az is nyilvánvaló, hogy ha nem Orbánnak hívnák őket, akkor ennek a videónak nem lenne semmilyen hírértéke, sőt valószínűleg el sem készült volna.

Advertisement

Ehhez képest a magyar internet szinte felrobbant és gifekben, kommentekben élcelődik két önfeledten bulizó fiatalon. Azok, akiknek kinyílik a zsebében a bicska, ha a Heti Válasz Schiffer András felmenőin rugózik, most nyugodt szívvel szórakoznak a miniszterelnök lányain.

Ez az ízléstelen és nem az, hogy két lány két fiúval táncol.

BÓNUSZ KÉP: Kövér László pödri a bajuszát a lányok láttán!

Illustration for article titled Ízléstelen (BÓNUSZ KÉPPEL)

Share This Story

Get our newsletter