je suis Charlie
je suis Charlie

Fülöp Péter és Plankó Gergő emléket állítottak a kilencvenes évekbeli Bravo egyik olvasói levelének. A Szerelem, szex, gyengédség című rovat ugyanis tele volt jobbnál jobb, nemhogy frusztrált kamaszlétről, de beteges, elfajzott tinédzserévekről tanúskodó levelekkel. Az ezekre adott segítőkész válaszok is zseniálisnak voltak mondhatóak, ám a kacagás mégis leginkább a leveleket olvasván kaphatta el az embert.

Advertisement

Nagynéném a kilencvenes évek elején volt tinédzser, így tudtam tőle szerezni jó pár Bravót, amik ugyan már nincsenek meg, de most azért rekonstruálnék a Szex, szerelem, gyengédség rovatból néhány olvasói levelet.

"Én egy tizenöt éves lány vagyok. Az én gondom a következő: egy decemberi délutánon hazafelé letörtem egy jégcsapot, mellyel itthon megpróbáltam önkielégítést is végezni. A dolog annyira jól sikerült, hogy azóta rendszeresen jégcsapokkal csinálom. Legutóbb viszont annyira élveztem, hogy véletlenül belém tört a jégcsap. Most mit tegyek? Ugye nem eshettem teherbe? És mi lesz velem nyáron? Mivel fogom akkor majd csinálni?"

Advertisement

"Kedves Bravo! Nagy az én bajom: 16 évesen megismerkedtem egy skinhead sráccal, a szüzességemet is ő vette el. Igen ám, csakhogy terhes lettem, ő pedig nem akarta vállalni a dolgot, ezért egyedül kellett megszülnöm a gyereket. A probléma nem is ez, hanem hogy a most tizenegy hónapos Dolfi haja még mindig nem nőtt ki. Ugye nem örökölheti a kopaszságot az apjától?"

"Egy tizennégy éves srác ír önnek. Csak nemrég fedeztem fel az önkielégítés élvezetét, viszont egy szokatlan módját választottam: a mogyoróim dörzsölgetésétől élvezek el. Ez normális? Én beteg vagyok, doktor úr? Jelige: mókuska"

Advertisement

"Tisztelt Bravo magazin! Egy éve összejöttem egy sráccal, a szüzességemet is ő vette el. Voltunk orvosnál, ő adott tablettákat is, és azt mondta, ha a barátom rajtam volt, vegyem be őket. Legutóbb viszont én voltam felül, ezért a barátom vette be őket. Most viszont egy hónapja nem jött meg. Valamit rosszul csináltunk? Ugye, nem lehetek terhes? Egy aggódó tinédzser"

"Én egy 16 éves lány vagyok, és már nem tudom, kihez forduljak, ezért írok önnek. Engem és a húgomat néhány hónapja nevelőapám megerőszakolt, amikor csak hármasban voltunk itthon. A baj nem is ez, hanem hogy annyira jól sikerült, hogy azóta rendszeresen megerőszakoltatom magam vele és másokkal. Tessék mondani, doktor úr, ez normális? Ettől még lehet majd gyerekem?"

Advertisement

Nektek is volt kedvenc leveletek? Ha igen, ne habozzatok, írjátok meg nekünk kommentben. Várjuk a legelvetemültebb kilencvenes évekbeli tinédzserekről való megemlékezéseiteket!

Share This Story

Get our newsletter