je suis Charlie
je suis Charlie
Illustration for article titled Legyél te is akkora király, mint Szami!

Szami, az Alternatíva legendás fotósa nem aprózza el. Amióta nem jelenünk meg nyomtatott formátumban, csak online, Szami hozzánk képest háromszorosan lépegetett azokon a bizonyos lépcsőfokokon felfelé. Bizony, két éve volt csak, hogy a Mai Manóban bemutatta első komolyabb budapesti kiállítását, vagyis a Máz/Glaze című anyagot! Szami azóta is olyan tempóval ontja a menőséget virtuálisan és fizikailag is, hogy mi már arra is alig emlékszünk, hogy egy hónapja Oltai Kata, a fővárosi COOL-királynő kurátor nyitotta meg Szamiék Random című kiállítását a Design Terminálban! Pedig micsoda buli volt!

Advertisement

És hogy miért ilyen nehéz megerőltetni a memóriánkat? Hát például Szami mai facebookos posztja miatt, amit a fenti képen láthattok. Nem tudjuk, milyen fotózáson készült a kép, mert bár próbáltuk meginterjúvolni a magyar Terry Richardsont, ő csak ennyit válaszolt:

Alternatíva: esetleg egy mininterjú a kép mellé?
Szami: neeem, ezt nem tudná megfizetni az Alter!

Advertisement

Lassan ott tartunk, hogy Szaminak még igaza is lesz. Addig is kedvenc fotósunk jóvoltából elérhetővé tesszük fenti képet mindenki számára, hogy bárki megtapasztalhassa, milyen - ha csak egy picit is - a fotós bőrébe bújni:

Illustration for article titled Legyél te is akkora király, mint Szami!
Advertisement

Egyből javasoltam Szaminak, hogy a műterem bejáratánál ez a kép fogadja életnagyságban a fotózkodni vágyó üzleti partnereket és/vagy a gyakornokokat.

Én lennék az első, aki bedugná a fejét az üres lyukba.

Share This Story

Get our newsletter