Nincs egy napja, hogy Simicska Lajos a N√©pszav√°nak nyilatkozott √©s egy √ļj m√©diah√°bor√ļt prognosztiz√°lt, m√°ris h√°tba t√°madt√°k. Lelkiismereti okokra hivatkozva felmondott a Magyar Nemzet, a H√≠r TV √©s a L√°nch√≠d R√°di√≥ vezetŇĎs√©ge. Egy k√∂zlem√©nyben. ElŇĎzetes bejelent√©s n√©lk√ľl.

A mai nappal a Magyar Nemzet, az MNO, a H√≠r Telev√≠zi√≥ √©s a L√°nch√≠d R√°di√≥ al√°bbi vezetŇĎi lelkiismereti okokb√≥l beny√ļjtott√°k a fel-, illetve lemond√°sukat:

Liszkay G√°bor, a Magyar Nemzet fŇĎszerkesztŇĎje, a H√≠r Telev√≠zi√≥ eln√∂ke,

Gajdics Ott√≥, a L√°nch√≠d R√°di√≥ fŇĎszerkesztŇĎje,

√ČlŇĎ G√°bor, az MNO fŇĎszerkesztŇĎje,

Szikszai Péter, a Hír Televízió vezérigazgató-helyettese,

Csermely P√©ter, a Magyar Nemzet fŇĎszerkesztŇĎ-helyettese,

SzeretŇĎ Szabolcs, a Magyar Nemzet fŇĎszerkesztŇĎ-helyettese.

Ez jelent meg az mno.hu-n. Robbant is a magyar média, mindenki elkezdte hívogatni Simicska Lajost, hogy megtudja mi is történt. Sok mindent nem tudni, mert "kurvára" meglepetésként érte a hír, nyilatkozta az indexnek.

Ez sok mindent elmond a lemond√≥kr√≥l √©s a jobboldali √ļjs√°g√≠r√≥kr√≥l korm√°nyhoz hŇĪ √©s Orb√°n Viktorra szerelemmel tekintŇĎ, kritik√°t megfogalmazni ritk√°n k√©pes, kicsit szolgalelkŇĪ brancsr√≥l. Nagyon √∂r√ľl√∂k, hogy Bayer Zsolt le√ľlt a g√©p el√© √©s a k√∂zlem√©ny ut√°n 40 perccel m√°r meg is jelentetett egy helyzet√©rt√©kelŇĎt, ami term√©szetesen a tŇĎle megszokott st√≠lusban √≠r√≥dott, de arra t√∂k√©letes, hogy √©rz√©keltesse az Orb√°n √©s rendszere fel√© tan√ļs√≠tott m√©lyensz√°nt√≥ √°h√≠tatot, ami ŇĎ √©s az √°ltala most nagyon respekt√°lt bar√°tai tan√ļs√≠tanak.

Advertisement

A h√≠r24 k√©sz√≠tette a helyzetben kialakult, lelki√°llapotot is mutat√≥ Simicska Lajos interj√ļt, amit t√∂bbek k√∂z√∂tt az√©rt is √©rdemes elolvasni, mert Bayer agymen√©s√©re is reag√°l benne.

Advertisement

Teh√°t megt√∂rt√©nt √©s a Fidesz nem szembŇĎl, egyenesen ment neki a K√∂zg√©p vez√©rnek, hanem h√°tulr√≥l t√°madt√°k meg. Sok mindent elmond ez a rendszerrŇĎl, a korm√°nyr√≥l √©s lemondottakr√≥l. Ňźk nem csak ahhoz voltak gy√°v√°k, hogy Simicska Lajosnak sz√≥ljanak, de ahhoz sem volt mersz√ľk, hogy a saj√°t beosztottjaikat t√°j√©koztass√°k, mielŇĎtt kitett√©k a k√∂zlem√©nyt. Persze nem felt√©tlen kell ezen meglepŇĎdni ott, ahol Habony √Ārp√°dok j√°rnak tan√°csokat adni.

(Bayer Zsolt cikk√©t az√©rt nem linkeltem, mert nem tartom norm√°lisnak, hogy ŇĎ √≠rhat b√°rmit is b√°rhova. Ha valaki akarja megtal√°lhatja a keresŇĎj√©t haszn√°lva)

Advertisement

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon, vagy kérdezz Ask.fm-en!