je suis Charlie
je suis Charlie
Illustration for article titled Már csak pár óra a rejtélyes Schiffer-interjúig

Holnap reggelig már csak egyet kell aludni, hogy a kezünkbe vehessük a Heti Válasz híres-hírhedt számát, benne Schiffer András idei első interjújával (tavaly is volt kettő, ezzel szemben pl. jobbikos politikussal egy nagyinterjúra sem emlékszem az utóbbi évekből).

Advertisement

Vajon tényleg megvádolta Schiffer a 2008-ban is bajnaista Küllői Pétert, hogy fúrta a háta mögött? Vagy igazat ír a 444, amikor azt állítja, Schiffer cáfolta nekik, hogy maga mesélt volna az LMP finanszírozásáról? Esetleg Ertseynek és Jávornak kell hinnünk, akik azt írják, maguk keresték meg Küllőit, ám az udvariasan elhárította az együttműködésre vonatkozó szándékot?

A helyzetet bonyolítja, hogy Ertseynek a 444 által idézett Facebook-bejegyzése időközben eltűnt, miként Jávor kommentje is a 444-en, melyben arról írt, hogy Küllői ilyetén rágalmazása felháborító és nélkülöz minden alapot. Az LMP és Schiffer Facebook-oldala viszont szerdán megosztotta a Heti Válasz előzetesét - nem úgy tűnt tehát, hogy előre fel lennének háborodva az oldalak kezelői a hazug ferdítésen.

Advertisement

Mindenesetre annyi biztos, hogy ha törik, ha szakad, a Heti Válasz jövő hétre is talál majd valami izgalmas újdonságot Bajnairól - amit talán épp a címlapon fognak közölni velünk, miként (a mostanival együtt vett) legutóbbi négy számból három esetében.

A továbbiakban pedig a legnagyobb rejtély talán mégis az: miért állítja Jámbor András következetesen, hogy megvette már a lapot, miközben az csütörtökön fog megjelenni?

Share This Story

Get our newsletter