je suis Charlie
je suis Charlie
Illustration for article titled Most mi van ezzel a Csányi Sándorral? És melyikkel?

Kezdjük azzal, hogy nem ezzel. A másikkal. De előbb: feltűnhetett már a kedves olvasónak, hogy szerzőink gyakran szemléznek különböző írásokat úgy a világszéles hálóról, mint printlapokból. Ez egyrészt azért van, mert Lakner kolléga (és némiképp Földi úr is) betegesen vonzódik a printújságokhoz, másrészt meg azért, mert reményeink szerint leginkább az a fiatal korosztály olvas bennünket, akik egyébként a büdös életben kezükbe nem vennének egy Népszabadságot, ÉS-t, Magyar Narancsot, vagy Heti Választ. Röviden összefoglalva célunk tehát, hogy fogyasztható formában olyan dolgokat is ifjú olvasóink elé tárjunk, amivel egyébként lehet, hogy nem találkoznának.

Advertisement

Most persze az elmondottakkal ellentétben nem egy printlapot, hanem egy internetes webportált fogunk ajánlani. Az egykori Index-, jelenlegi 444-főszerkesztő Uj Péter mostanában ritkán ragad billentyűzetet, de ha igen, a végeredményt általában hiba volna nem elolvasni. UP most arról írt, hogy akkor mégis mi a fene folyhat a bankvezér Csányi Sándor körül (akit egyébként ezen a képen láthattok).

Illustration for article titled Most mi van ezzel a Csányi Sándorral? És melyikkel?
Advertisement

Csányi Sándor ugyanis rejtélyes okokból megszabadult egy csomó OTP-részvénytől. UP Csányi eddigi tevékenységét, Orbánékhoz fűződő viszonyát elemezve hosszú görgetéseken keresztül fejtegeti a lehetséges megoldásokat. Letehetetlen olvasmány.

Share This Story

Get our newsletter