je suis Charlie

Nem fogod elhinni, mibe fogott Stefka István

Az Öreg mindenre emlékszik, szerényen él, mint bárki más, és szeretné, hogy a krumplileves legyen csak krumplileves, a ballib elvtársak meg ne hazudozzanak már olyan pofátlan módon. Posztötletekkel ünnepeljük Stefka István nagy internetes visszatérését!

Ezt láttam jönni: Kuncze elvtárs már megint lesajnálja Orbánt

Garantáltan el fogod hinni, mit csinál már megint a balliberális ellenzék: ész nélkül illiberálisozik, miközben a miniszterelnök sajátos megoldásait szép sorban átveszik nyugat-európai kollégái. A kommunisták szellemi örökösei teljesen meghülyültek volna? Nem hiszem, csak nagyon ravaszak!

Advertisement

——-

Szily László :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Szily Nihilista Lászlónak savanyú a narancs, és azon élcelődik, hogy az internetet még mindig a ballibek túlsúlya jellemzi, így a nemzeti oldalnak továbbra is küszködnie kell az online nyilvánosságban való megjelenéssel. Én még emlékszem azokra az időkre, amikor tévénk sem volt, Medgyessy elvtárs pedig azt tanácsolta, hogy akkor vegyünk egyet. Megtettük, most ez a baj. Van sapka, nincs sapka, igaz, elvtársak? Bocsánat, de erre tényleg csak annyit tudok mondani: :DDDDDDDDDDDDD

——-

Ki hitte volna: Bokros elvenné az emberek nyugdíját

Az MSZMP-től az MSZP-n át az európai konzervatívokig sasszézó Bokros elvtárs megint bizonyította, hogy semmi köze a nemzeti oldalhoz. Azt hiszed, ez valami vicc? Bokros szerint az a vicc, hogy a békés többséget provokáló Lenin-fiúk valódi szolidaritásról beszélnek, mások pedig nyugdíjat akarnak. És ez a Bokros váltaná Orbánt, karöltve a magyar államot külföldről támadó álcivilekkel, kommunista tartótisztekkel meg háromezer tüntetővel. A miniszterelnök helyében kérnék még egy kávét.

Advertisement

——-

Itt a ballib válasz Orbán sikerére: már udvariasnak sem szabad lenni

Tegnap óta a földön fekve vinnyogok azon, hogy Angela Merkel látogatásából a ballib elvtársak csak annyit vettek észre, hogy a miniszterelnök kézcsókkal köszöntötte a német kancellárt. Nem is kérdés, hogy szerintük az udvariasság is csak valami árvalányhajas, lábszagú dolog, aki pedig illő tisztelettel köszönt egy hölgyet, az rögtön mucsaivá és ódivatúvá válik. Szerintük az egyenlőség tényleg az, ha két férfi és három nő is házasodhat, a hölgyeket pedig urakként kell kezelni? Nyilván az ősi kommunista hagyomány, a csók européerebb lenne az elvtársak szerint!

Share This Story