Tegnap Bayer Zsolt blogj√°ra akadva fedeztem fel, hogy elindult egy √ļj blogszolg√°ltat√°s Magyarorsz√°gon Blogstar n√©ven. Term√©szetesen a baloldali liber√°lis cs√ľrh√©nek (nekem) r√∂gt√∂n provok√°lnia kellett a Habony-f√©le m√©diabirodalom elsŇĎ √ľdv√∂sk√©j√©nek tŇĪnŇĎ oldalt.

‚ÄěOlvass √©s √≠rj szabadon!‚ÄĚ ‚Äď hirdeti a Blogstar.hu nyit√≥oldala, ahol egy√©bk√©nt kapunk egy csinos kis v√°logat√°st a fel√ľleten indult blogokb√≥l. Van Bayer Zsolt, Cs√ļri √Ākos, meg szexblog is. Term√©szetesen regisztr√°ltam ‚Äď minden √ļj fel√ľletet ki kell pr√≥b√°lni. √Čs a term√©k jelleg√©bŇĎl ad√≥d√≥an musz√°j volt egy kicsit provok√°lni is.

A buzerans.blogstar.hu (Nemzeti Buzer√°ns) kem√©ny f√©l √≥r√°t √©lt meg, mielŇĎtt t√∂r√∂lt√©k volna, pedig csak Kocsis M√°t√© elh√≠res√ľlt buzer√°nsoz√°s√°t pakoltam ki, minden dehoneszt√°l√≥ megjegyz√©s n√©lk√ľl. Ezut√°n √ļjra pr√≥b√°lkoztam, a losbuzerantos.blogstar.hu (Quentin Buzerantino) m√°r csak √∂t percig mŇĪk√∂dhetett, az √©ber adminok ugyanis ennyi idŇĎ alatt lŇĎtt√©k le. Az egyetlen posztom egy Gyurcs√°ny-vide√≥ volt. K√ľldtek mell√© egy ilyen pof√°s kis √ľzenetet is:

Advertisement

Ezt val√≥sz√≠nŇĪleg ugyanaz az ember √≠rta, aki az MTVA leveleire v√°laszol, m√°s magyar√°zat nincs. De vajon mi s√©rtette az √ĀSZF-et? A n√©v? A c√≠m? A Gyurcs√°ny-vide√≥? Harmadszor is pr√≥b√°lkoztam: a buzzifeed.blogstar.hu (Nemzeti Hungaricum √úgyn√∂ks√©g Iroda) eg√©szen ma reggelig mŇĪk√∂d√∂tt, de most m√°r ez az oldal isel√©rhetetlen, pedig csak egy list√°t tettem ki r√° a kedvenc hungarikumjaimr√≥l. Semmi offenz√≠v cucc, semmi Gyurcs√°ny. R√°ad√°sul mindh√°rom alkalommal k√ľl√∂n bejel√∂ltem a ‚ÄěFelnŇĎtt tartalom‚ÄĚ-rubrik√°t is, hogy ne legyen gond. Jelenlegi blogom vitrin.blogstar.hu n√©ven √©rhetŇĎ el, semmi offenz√≠v nincs rajta. V√°rom a reakci√≥t az oldalt√≥l, ahol csak Bayer Zsolt blogolhat szabadon.

Frissítés

Egy olvas√≥nk √≠rta, hogy ŇĎ is kapott figyelmeztet√©st a melegvilag.blogstar.hu n√©ven jegyzett oldala miatt, ahol az egyetlen tartalom egy finoman erotikus jelenet k√©t f√©rfi k√∂z√∂tt:

Szia ****,

Belekukkantottunk a blogodba és... teringettét! Többen megvakultunk, de
szerencs√©re m√°r elm√ļlt. Nem szeretn√©nk, hogy m√°s, gyan√ļtlan bar√°tunk is
√≠gy j√°rjon, ez√©rt nagyon sz√©pen megk√©r√ľnk, hogy jelezd a korhat√°ros
tartalmat bejegyz√©seidben, ellenkezŇĎ esetben k√©nytelenek lesz√ľnk
megsemmisíteni az irományod.

Blogstar.hu