Tegnap Bayer Zsolt blogjĂĄra akadva fedeztem fel, hogy elindult egy Ășj blogszolgĂĄltatĂĄs MagyarorszĂĄgon Blogstar nĂ©ven. TermĂ©szetesen a baloldali liberĂĄlis csĂŒrhĂ©nek (nekem) rögtön provokĂĄlnia kellett a Habony-fĂ©le mĂ©diabirodalom elsƑ ĂŒdvöskĂ©jĂ©nek tƱnƑ oldalt.

„Olvass Ă©s Ă­rj szabadon!” – hirdeti a Blogstar.hu nyitĂłoldala, ahol egyĂ©bkĂ©nt kapunk egy csinos kis vĂĄlogatĂĄst a felĂŒleten indult blogokbĂłl. Van Bayer Zsolt, CsĂșri Ákos, meg szexblog is. TermĂ©szetesen regisztrĂĄltam – minden Ășj felĂŒletet ki kell prĂłbĂĄlni. És a termĂ©k jellegĂ©bƑl adĂłdĂłan muszĂĄj volt egy kicsit provokĂĄlni is.

A buzerans.blogstar.hu (Nemzeti BuzerĂĄns) kemĂ©ny fĂ©l ĂłrĂĄt Ă©lt meg, mielƑtt töröltĂ©k volna, pedig csak Kocsis MĂĄtĂ© elhĂ­resĂŒlt buzerĂĄnsozĂĄsĂĄt pakoltam ki, minden dehonesztĂĄlĂł megjegyzĂ©s nĂ©lkĂŒl. EzutĂĄn Ășjra prĂłbĂĄlkoztam, a losbuzerantos.blogstar.hu (Quentin Buzerantino) mĂĄr csak öt percig mƱködhetett, az Ă©ber adminok ugyanis ennyi idƑ alatt lƑttĂ©k le. Az egyetlen posztom egy GyurcsĂĄny-videĂł volt. KĂŒldtek mellĂ© egy ilyen pofĂĄs kis ĂŒzenetet is:

Advertisement

Ezt valĂłszĂ­nƱleg ugyanaz az ember Ă­rta, aki az MTVA leveleire vĂĄlaszol, mĂĄs magyarĂĄzat nincs. De vajon mi sĂ©rtette az ÁSZF-et? A nĂ©v? A cĂ­m? A GyurcsĂĄny-videĂł? Harmadszor is prĂłbĂĄlkoztam: a buzzifeed.blogstar.hu (Nemzeti Hungaricum ÜgynöksĂ©g Iroda) egĂ©szen ma reggelig mƱködött, de most mĂĄr ez az oldal iselĂ©rhetetlen, pedig csak egy listĂĄt tettem ki rĂĄ a kedvenc hungarikumjaimrĂłl. Semmi offenzĂ­v cucc, semmi GyurcsĂĄny. RĂĄadĂĄsul mindhĂĄrom alkalommal kĂŒlön bejelöltem a „FelnƑtt tartalom”-rubrikĂĄt is, hogy ne legyen gond. Jelenlegi blogom vitrin.blogstar.hu nĂ©ven Ă©rhetƑ el, semmi offenzĂ­v nincs rajta. VĂĄrom a reakciĂłt az oldaltĂłl, ahol csak Bayer Zsolt blogolhat szabadon.

Frissítés

Egy olvasĂłnk Ă­rta, hogy Ƒ is kapott figyelmeztetĂ©st a melegvilag.blogstar.hu nĂ©ven jegyzett oldala miatt, ahol az egyetlen tartalom egy finoman erotikus jelenet kĂ©t fĂ©rfi között:

Szia ****,

Belekukkantottunk a blogodba és... teringettét! Többen megvakultunk, de
szerencsĂ©re mĂĄr elmĂșlt. Nem szeretnĂ©nk, hogy mĂĄs, gyanĂștlan barĂĄtunk is
Ă­gy jĂĄrjon, ezĂ©rt nagyon szĂ©pen megkĂ©rĂŒnk, hogy jelezd a korhatĂĄros
tartalmat bejegyzĂ©seidben, ellenkezƑ esetben kĂ©nytelenek leszĂŒnk
megsemmisĂ­teni az iromĂĄnyod.

Blogstar.hu