je suis Charlie

Olvass és írj szabadon, max letöröljük

Tegnap Bayer Zsolt blogjára akadva fedeztem fel, hogy elindult egy új blogszolgáltatás Magyarországon Blogstar néven. Természetesen a baloldali liberális csürhének (nekem) rögtön provokálnia kellett a Habony-féle médiabirodalom első üdvöskéjének tűnő oldalt.

„Olvass és írj szabadon!” – hirdeti a Blogstar.hu nyitóoldala, ahol egyébként kapunk egy csinos kis válogatást a felületen indult blogokból. Van Bayer Zsolt, Csúri Ákos, meg szexblog is. Természetesen regisztráltam – minden új felületet ki kell próbálni. És a termék jellegéből adódóan muszáj volt egy kicsit provokálni is.

Advertisement

A buzerans.blogstar.hu (Nemzeti Buzeráns) kemény fél órát élt meg, mielőtt törölték volna, pedig csak Kocsis Máté elhíresült buzeránsozását pakoltam ki, minden dehonesztáló megjegyzés nélkül. Ezután újra próbálkoztam, a losbuzerantos.blogstar.hu (Quentin Buzerantino) már csak öt percig működhetett, az éber adminok ugyanis ennyi idő alatt lőtték le. Az egyetlen posztom egy Gyurcsány-videó volt. Küldtek mellé egy ilyen pofás kis üzenetet is:

Ezt valószínűleg ugyanaz az ember írta, aki az MTVA leveleire válaszol, más magyarázat nincs. De vajon mi sértette az ÁSZF-et? A név? A cím? A Gyurcsány-videó? Harmadszor is próbálkoztam: a buzzifeed.blogstar.hu (Nemzeti Hungaricum Ügynökség Iroda) egészen ma reggelig működött, de most már ez az oldal iselérhetetlen, pedig csak egy listát tettem ki rá a kedvenc hungarikumjaimról. Semmi offenzív cucc, semmi Gyurcsány. Ráadásul mindhárom alkalommal külön bejelöltem a „Felnőtt tartalom”-rubrikát is, hogy ne legyen gond. Jelenlegi blogom vitrin.blogstar.hu néven érhető el, semmi offenzív nincs rajta. Várom a reakciót az oldaltól, ahol csak Bayer Zsolt blogolhat szabadon.

Frissítés

Egy olvasónk írta, hogy ő is kapott figyelmeztetést a melegvilag.blogstar.hu néven jegyzett oldala miatt, ahol az egyetlen tartalom egy finoman erotikus jelenet két férfi között:

Szia ****,

Belekukkantottunk a blogodba és... teringettét! Többen megvakultunk, de
szerencsére már elmúlt. Nem szeretnénk, hogy más, gyanútlan barátunk is
így járjon, ezért nagyon szépen megkérünk, hogy jelezd a korhatáros
tartalmat bejegyzéseidben, ellenkező esetben kénytelenek leszünk
megsemmisíteni az irományod.

Blogstar.hu

Share This Story

Get our newsletter