je suis Charlie

A szoci nyugdíjasok hőse, Kálmán Olga nem tagadta meg rajongói bázisát - mások mellett Schiffer Andrást is számon kérte még egy hete, az Egyenes Beszédben: alá szándékozik-e írni Schmuck Andor tizenöt pontját, melyben a tiszteletre méltó szocdem vezető kacsalábon forgó tizenhetedik havi ingyenbérletet követel hazánk legmegnyomorítottabb rétegének, a nyugdíjasoknak.

"Folyamatosan alárendelték a gazdasági- és társadalompolitikát annak, hogy hogyan lehet az időseknek jól hangzó ígéretekkel szavazatokat vásárolni" - mondta meg keményen Schiffer, Kálmán Olga pedig csak hüledezni tudott, mondván, "de ez nem arról szól". Bár a kérlelhetetlen riporterasszony még próbálta erőltetni a Xénia-lázba beleőrült Schmuck delíriumos vízióit, ám az LMP-vezér nem hagyta magát. "Vagy bevállalja egy párt, hogy 2014 után tizenharmadik havi nyugdíjat ígér, vagy lehet, hogy választani kell: vagy ezt ígérem be, vagy vállalom, hogy ezen az áron fejlesztési alapot nyitok arra, hogy fiatalok kisvállalkozásokat tudjanak nyitni" - hozott szívrohamot a Kálmán Olga Tisztelői Körre Schiffer András.

Advertisement

"Hát vagy ezt is, meg azt is" - vázolta erre Kálmán Olga elképzeléseit egy óvatos, megfontolt kormánypolitikáról. "Magácska azért nem hagy minket veszendőbe, bogaram" - zárta el elérzékenyülve a tévét Joli néni, és eldöntötte, hogy ezúttal a Fidesz helyett majd ismét az MSZP-hez húzza be az ikszet.

(A videón 07:14-től hallható a Schmuck tizenöt pontjával foglalkozó rész)

Ha nem akarsz lemaradni semmiről, dobj egy lájkot az Alternatíva Facebook-oldalára.

Share This Story

Get our newsletter