Schmuck Andor igazi nĂ©pmesei szuperhƑssĂ© alakult az Ă©vek sorĂĄn, aki odafigyel az emberekre a munkĂĄsokra a szĂ©pkorĂșakra. A minap azonban feltette az i-re a pontot.

MunkĂĄm miatt Ă©n is ismerƑsnek jelöltem a Facebookon, amelyet kĂ©szsĂ©ggel visszaigazolt a szociĂĄldemokrata pĂĄrtvezĂ©r, Ă­gy nĂ©mi betekintĂ©st nyerhettem az utĂłbbi hĂłnapokban Ă©letĂ©be. Így tudtam meg a magyar sajtĂł tetemes rĂ©sze elƑtt napokkal, hogy Andorunk KambodzsĂĄban tengette napjait vĂĄlasztĂĄsi megfigyelƑkĂ©nt, lĂĄthattam eskĂŒvƑi fotĂłit, valamint azt is, hogy Ƒ is közeledik a szĂ©pkorĂșsĂĄghoz. SƑt, a nĂ©p a munkĂĄsok a szĂ©pkorĂșak egyszerƱ gyermeke mĂ©g szĂŒletĂ©snapom alkalmĂĄbĂłl is felköszöntött.

Na de ez mĂ©g mind semmi! A Blikk hĂ­radĂĄsa szerint Andorunk mĂĄr szuperhƑskĂ©nt menti az emberĂ©leteket orszĂĄgszerte! HƱ tĂĄrsĂĄval, Robinnal Árok KornĂ©llal az M5-ös autĂłpĂĄlya mentĂ©n ĂĄllt meg tankolni.

„Amikor fizettĂŒnk, a kĂșt egyik munkatĂĄrsa hirtelen elvĂĄgĂłdott, Ă©s remegni kezdett. A 20-30 Ă©v körĂŒli fiatalember kollĂ©gĂĄi teljesen leblokkoltak, de KornĂ©l megprĂłbĂĄlt segĂ­teni. FĂ©loldalt fektette a rĂĄngatĂłzĂł fĂ©rfit, szĂ©tfeszĂ­tette a szĂĄjĂĄt egy fakanĂĄllal, hogy a roham miatt nehogy elharapja a nyelvĂ©t.”

Advertisement

Így szĂĄmolt be Schmuckman a nemes cselekedetrƑl a bulvĂĄrlapnak, hozzĂĄtĂ©ve, hogy Ƒ ezalatt tĂĄrcsĂĄzta a mentƑk szĂĄmĂĄt. Ilyen igaz emberekre lenne szĂŒksĂ©gĂŒnk az orszĂĄg Ă©lĂ©n, nem marakodĂł Bajnaikra Ă©s MesterhĂĄzykra, nem focirajongĂł OrbĂĄnokra, hanem olyanokra, akik valĂłban figyelnek rĂĄnk Ă©s ott segĂ­tenek, ahol kell!

Isten A szĂ©pkorĂșak Ă©ltessĂ©k a hatvan esztendƑs szuperhƑst!

Ha tovåbbi kommentårokra vågysz, kövesd Facebook-oldalunkat, vagy iratkozz fel RSS-csatornånkra!