je suis Charlie

Schmuckman, a mi hősünk!

Schmuck Andor igazi népmesei szuperhőssé alakult az évek során, aki odafigyel az emberekre a munkásokra a szépkorúakra. A minap azonban feltette az i-re a pontot.

Munkám miatt én is ismerősnek jelöltem a Facebookon, amelyet készséggel visszaigazolt a szociáldemokrata pártvezér, így némi betekintést nyerhettem az utóbbi hónapokban életébe. Így tudtam meg a magyar sajtó tetemes része előtt napokkal, hogy Andorunk Kambodzsában tengette napjait választási megfigyelőként, láthattam esküvői fotóit, valamint azt is, hogy ő is közeledik a szépkorúsághoz. Sőt, a nép a munkások a szépkorúak egyszerű gyermeke még születésnapom alkalmából is felköszöntött.

Advertisement

Na de ez még mind semmi! A Blikk híradása szerint Andorunk már szuperhősként menti az emberéleteket országszerte! Hű társával, Robinnal Árok Kornéllal az M5-ös autópálya mentén állt meg tankolni.

„Amikor fizettünk, a kút egyik munkatársa hirtelen elvágódott, és remegni kezdett. A 20-30 év körüli fiatalember kollégái teljesen leblokkoltak, de Kornél megpróbált segíteni. Féloldalt fektette a rángatózó férfit, szétfeszítette a száját egy fakanállal, hogy a roham miatt nehogy elharapja a nyelvét.”

Így számolt be Schmuckman a nemes cselekedetről a bulvárlapnak, hozzátéve, hogy ő ezalatt tárcsázta a mentők számát. Ilyen igaz emberekre lenne szükségünk az ország élén, nem marakodó Bajnaikra és Mesterházykra, nem focirajongó Orbánokra, hanem olyanokra, akik valóban figyelnek ránk és ott segítenek, ahol kell!

Isten A szépkorúak éltessék a hatvan esztendős szuperhőst!

Ha további kommentárokra vágysz, kövesd Facebook-oldalunkat, vagy iratkozz fel RSS-csatornánkra!

Share This Story

Get our newsletter