A napokban nagy reneszánszukat élik a valamelyik politikus ánuszából integető megmondóemberek. A napokban tért vissza például bombasztikus GFG újra beszélni fog, majd Szabadság című írásaival G. Fodor Gábor, a magyar jobboldal egyik legnagyobb politikai gondolkodója, aki olyan bölcsességeket szabadít az olvasóra, mint hogy

Az előre pedig annyit tesz, akármerre.

Meg hogy:

Míg a szabadság zsarnoksága magát a szabadságot bénítja meg, a hatalom szabadsága kiteljesíti azt.

A másik oldalnak rögtön válaszolnia kellett, így új, igaz elég rövidke írással jelentkezett az évek óta hallgató Gréczy Zsolt. Gyurcsány Ferenc lelkiismerete a hírek szerint mostanság a DK médiabirodalmához tartozó Hírhatár főszerkeszti, mai blogbejegyzésének pedig A mikrofonállvány előlép címet adta, de meglepő módon a cím ellenére nem önmagáról írta a posztot, hanem Obersovszkyról, aki ugye függetlenségből legalább annyira vizsgázott jelesre, mint Gréczy Zsolt.

Hogy miért adunk hírt erről? Hogy figyelmeztessük fiatal olvasóinkat, akik még járatlanok a magyar média mocsarában: ezt a két embert például bottal sem szabad megpiszkálni, mivel mindegyikük szerelmes, az egyikük Orbán Viktorba, a másikuk meg Gyurcsány Ferencbe. Az írásokat éppen ezért nem is linkeltem. Ne keressétek meg őket.