je suis Charlie

Szivárványos parókát aggatott Tormay Cécile-re az IDE

Nem igaz, hogy állandóan csak a Hallagatói Hálózatot a Gyurcsányhoz kötött Bajnaihoz kötő propagandaanyagokat kell öntenie a kormánypárti médiának, mikor itt egy hasonló forradalmárokból álló ifjú szervezet, akiket egyenesen Gyurcsányhoz lehet kötni! Az IDE tavaly Horthy Miklós szobrára aggatott táblákat, az idei ubiszezont viszont sokkal durvább akcióval kezdték: szivárványszínű parókát akasztottak Tormay Cécile, a közismerten leszbikus, s ennek ellenére jobboldali körökben kedvelt írónő emléktáblájára. Ahogy ők írták:

Tormay Cécile, a leszbikus írónő is tiszteletét tette a Budapest Pride-on. Az Ifjú Demokraták segítettek a hölgynek, hogy posztumusz kifejezhesse szolidaritását a melegfelvonulással, melyen minden bizonnyal részt vett volna, ha még élne.

Advertisement

Szarvas Koppány Bendegúz, az Ifjú Démonológusok lánglelkű és neve alapján sokak által jobbikosnak vélt vezére lapunknak elmondta, hogy hirtelen ötlettől vezérelt akciójukkal fenti meggyőződésüket akarták a gyakorlatba átültetni, s hogy a nyár folyamán több hasonló, megdöbbentő akcióra számíthatunk a Nemzet Csaló Gányához, avagy Gyurcsány Ferenchez köthető DK-hoz köthető Ifjú Démoszthenészektől. Meg nem erősített sajtóinformációk szerint következő alkalommal az IDE veled, régi kardunk! című flashmob alkalmával a Milleniumi Emlékmű Szent Lászlójának oldaláról próbálják majd lefeszegetni a kardot.

Hogy az Ifjú Démokrítoszok honnan szereztek az éjszaka közepén szivárványszínű parókát, az ugyanolyan rejtély marad, mint hogy az írónő napjainkban a Békemenetre vagy a Pride-ra látogatna-e el szívesebben.

Share This Story

Get our newsletter