je suis Charlie

Talán nem késő

Ha Bajnai Gordon komolyan gondolja a korszakváltást, akkor most, Mesterházy legújabb javaslatára válaszul, talán még nem késő kihátrálni a szocikkal való szövetségből.

A tárgyalásoknak ezzel vége, Bajnaiék vagy elfogadják az MSZP ellenajánlatát, vagy nem lesz szövetség: Mesterházy Gyurcsánnyal, Fodor Gáborral és Schmuck Andorral épít majd saját baloldali szövetséget. (via index)

Advertisement

Két dolog tűnik számomra egyre biztosabbnak: az egyik, hogy a következő választásokon csoda kell, hogy ne a Fidesz győzzön, a másik pedig, hogy ha valamilyen nagy ellenzéki összeborulás lesz, az semmi jót nem hoz majd az országnak. Nyilvánvaló, hogy az MSZP-nek nem érdeke a korszakváltás és, ami azt illeti erre valódi igény nem is mutatkozik. Ezekkel az emberekkel pedig legyen Bajnai bármennyire is elkötelezett és a PM-s lányok, fiúk pedig lelkesek soha a büdös életbe nem lesz semmi érdemleges változás. Lesz viszont elmúlt 4 (ha hajlandóak huzamosabb ideig önkritikát gyakorolni, akkor 12) év. Lesz majd az Orbánénál így is jobb gazdaság, meg csontvázak a szekrényben. Lesz Gyurcsány, Fodor, Schmuck és még sokan mások, akiknek rég a politikai szemétdombján lenne a helyük.

(Van ám Facebook oldalunk, lájkoljátok ha Ti sem szeretitek a Gyurcsányt! Meg akkor is ha szeretitek! Kérlek!!!!)

Share This Story

Get our newsletter