A Jobbik politikusa nem tud leállni. Olyan önérzetesen nyomja fullban a kretént, hogy azt tanítani is csak nehezen lehetne.

Mint arr√≥l √≠rtunk is, Nov√°k ElŇĎdnek 2015-ben is siker√ľlt bebizony√≠tania, hogy elk√©pesztŇĎen nagy tah√≥. Ez√©rt nemr√©g jelent meg R√°cz P√©ter ny√≠lt levele, amelyben megk√©ri politikust, hogy legyen oly kedves √©s k√©rjen bocs√°natot, mivel rosszul esik csal√°dj√°nak, hogy sokan minden ok n√©lk√ľl gyŇĪl√∂lk√∂dnek.

"Ami√≥ta megjelentek az interneten a gyermek√ľnket t√°mad√≥ √≠r√°sok, k√∂zt√ľk egy parlamenti p√°rt aleln√∂k√©nek, a jobbikos Nov√°k ElŇĎdnek a bejegyz√©se, sem √©n, sem a feles√©gem nem tudunk aludni. K√©ptelenek vagyunk feldolgozni, hogy pici bab√°nkat minden ok n√©lk√ľl b√°ntj√°k."

√ćgy kezdŇĎdik a lev√©l √©s erre minden norm√°lis ember azt mondan√°, hogy "ok√©, elismerem, t√ļltoltam a biciklit", de sok sz√≠nŇĪek vagyunk √©s Nov√°k ElŇĎd pont nem ilyen nevel√©sben r√©szes√ľlt. A Facebook profilj√°n v√°laszolt √©s nagyon nehezen hittem a szememnek:

Sajn√°lom, hogy R√°cz P√©ter Rik√°rd√≥ √©desapj√°t is bevont√°k a hiszt√©riakelt√©sbe, r√°ad√°sul nem mond igazat, hiszen √©n nem tettem gyŇĪl√∂lk√∂dŇĎ kijelent√©st, pl√°ne nem √ļjsz√ľl√∂ttj√ľkkel kapcsolatban, ez√©rt k√©nytelen vagyok felsz√≥l√≠tani: k√©rjen tŇĎlem bocs√°natot! Legkisebb gyermek√ľknek ugyanakkor j√≥ eg√©szs√©get k√≠v√°nok!

Advertisement

Benne van, hogy a nagy "hazafi" t√©nyleg nem √©rti, hogy mi√©rt volt m√©rhetetlen nagy bunk√≥s√°g kijelenteni a csecsemŇĎ megsz√ľlet√©se ut√°n, hogy n√©hol az√©rt szaporodik a magyar is -ezzel a saj√°t csal√°dj√°ra gondolva-, de a bejegyz√©s√©t olvasva, azt is sim√°n el tudom k√©pzelni, hogy nincs annyi gerince √©s b√°tors√°ga, hogy beismerje: √ļgy viselkedett mint egy 15 √©ves, identit√°szavaros neon√°ci.

Kép: hír24

Tetszik amit csinálunk? Kövessetek minket Facebookon és ask.fm-en, valamint csekkoljátok le a blog.hu-s oldalunkat is.