je suis Charlie
je suis Charlie

Novák Előd úgy viselkedik, mint egy idióta tini

Illustration for article titled Novák Előd úgy viselkedik, mint egy idióta tini

A Jobbik politikusa nem tud leállni. Olyan önérzetesen nyomja fullban a kretént, hogy azt tanítani is csak nehezen lehetne.

Advertisement

Mint arról írtunk is, Novák Elődnek 2015-ben is sikerült bebizonyítania, hogy elképesztően nagy tahó. Ezért nemrég jelent meg Rácz Péter nyílt levele, amelyben megkéri politikust, hogy legyen oly kedves és kérjen bocsánatot, mivel rosszul esik családjának, hogy sokan minden ok nélkül gyűlölködnek.

"Amióta megjelentek az interneten a gyermekünket támadó írások, köztük egy parlamenti párt alelnökének, a jobbikos Novák Elődnek a bejegyzése, sem én, sem a feleségem nem tudunk aludni. Képtelenek vagyunk feldolgozni, hogy pici babánkat minden ok nélkül bántják."

Advertisement

Így kezdődik a levél és erre minden normális ember azt mondaná, hogy "oké, elismerem, túltoltam a biciklit", de sok színűek vagyunk és Novák Előd pont nem ilyen nevelésben részesült. A Facebook profilján válaszolt és nagyon nehezen hittem a szememnek:

Sajnálom, hogy Rácz Péter Rikárdó édesapját is bevonták a hisztériakeltésbe, ráadásul nem mond igazat, hiszen én nem tettem gyűlölködő kijelentést, pláne nem újszülöttjükkel kapcsolatban, ezért kénytelen vagyok felszólítani: kérjen tőlem bocsánatot! Legkisebb gyermeküknek ugyanakkor jó egészséget kívánok!

Advertisement

Benne van, hogy a nagy "hazafi" tényleg nem érti, hogy miért volt mérhetetlen nagy bunkóság kijelenteni a csecsemő megszületése után, hogy néhol azért szaporodik a magyar is -ezzel a saját családjára gondolva-, de a bejegyzését olvasva, azt is simán el tudom képzelni, hogy nincs annyi gerince és bátorsága, hogy beismerje: úgy viselkedett mint egy 15 éves, identitászavaros neonáci.

Kép: hír24

Tetszik amit csinálunk? Kövessetek minket Facebookon és ask.fm-en, valamint csekkoljátok le a blog.hu-s oldalunkat is.

Share This Story

Get our newsletter