je suis Charlie
je suis Charlie
Illustration for article titled Vadai Ágnes is a Kozmoszra rázza

A demokratikusak földjén mostanság a Kozmosz a menő, véleménycikkbe foglalta már a nevüket Kálmán C. György is, de HaHá-s összeesküvők is utaltak már rá, hogy ezen együttes sorai ihletik meg őket két anarchistáskodás között.

Advertisement

A Kozmosz írt már dalt Schmitt Pálhoz, Matolcsy Györgyhöz, sőt, diszkográfiájukban találunk egy tracket A Kedves Vezető címmel is. Nem csoda tehát, hogy a fiatalos(nak látszani akaró) forradalmárok szeretik a Kozmoszt példaként említeni az úgynevezett "okos rockzenére". A jelek szerint Szarvas Koppány Bendegúz is úgy döntött, hogy javít Vadai Ágnes menőségi indexén, és elvitte őt egy Kozmosz-koncertre. Mondjuk ez a kép inkább olyan, mintha anya-fia párost látnánk rajta, de hát lazának lenni sem csupa móka és kacagás manapság.

És ti melyik politikust vinnétek magatokkal egy koncertre? Én például örömmel látogatnék meg Schiffer Andrással, esetleg Steiner Pállal egy black metal bulit, de Novák Előddel is szívesen csapatnám Majka - Curtis - BLR koncerten.

Advertisement

Bónuszként meg itt egy Kozmosz-szám, amire kivételesen csápolhatunk úgy is, hogy a külső megfigyelő ne jöjjön rá egyből, kire fogunk szavazni 2014-ben.

Share This Story

Get our newsletter